03 de desembre del 2021
Bon inici de temporada de l’altafullenca Marta Camps amb dos ors en el Campionat d’Espanya Màster en Pista Coberta
L’atleta del Barcelona Atletisme s’imposa en els 800 i els 3.000 metres F50 dies després de ser subcampiona per equips
L’atleta Marta Camps ha iniciat la nova temporada amb bon peu. L’altafullenca ha aconseguit dues medalles d’or en el Campionat d’Espanya Màster en Pista Coberta celebrat del 26 al 28 de novembre a Ourense (Galícia) assolint la 1a posició en la prova dels 800 i els 3.000 metres de la categoria F50.

En els 800 metres, Camps ha fet un temps de 2 minuts, 25 segons i 89 centèsimes, que li ha servit per imposar-se amb claredat a les perseguidores més immediates. De fet, ha superat en 12 segons a la 2a classificada, María Dolores Pérez (CD La Armuña).

En l’altra prova, la dels 3.000 metres, la distància amb la 2a classificada, Inés Papin (CA Sada) encara ha estat més gran, amb més d’1 minut i mig. L’atleta del Barcelona Atletisme ha travessat la línia de meta en 10 minuts, 21 segons i 85 centèsimes. Val a dir que en aquesta prova només han participat ambdues atletes.

Prèviament a la cita a Ourense, Marta Camps també havia participat en el Campionat d’Espanya de Clubs Màster a València. El Barcelona Atletisme va assolir la 2a posició en la classificació general, amb Marta Camps fent segona en els 1.500 metres, i en el 4x200 relleus.

La competició la va guanyar el Playas de Castellón de la torrenca i veïna de Brises del Mar, Maria José Carabante. En el pla individual va fer 3a en els 800 metres, i en el pla col·lectiu va aconseguir el primer lloc en el 4x200 relleus, per davant de l’equip de Marta Camps.

En el Campionat d’Espanya d’Equips Màster, el soci dels Atletes d’Altafulla i la Penya Ciclista d’Altafulla, Germán Alonso, va rebre el guardó ‘Marina Hoernecke’ per la contribució en l’Atletisme Màster.