21 de febrer del 2022
Canario evita el cop sobre la taula del Nàstic davant el Balears (1-1)
Els grana encaixen l’empat en la recta final del partit, i acaben la jornada a 3 punts de la promoció d’ascens
El Nàstic de Tarragona ha sumat un punt valuós en la visita d’aquest diumenge al camp de l’Atlètic Balears, un dels equips que actualment es troben en places de promoció, i que compta amb una de les millors plantilles de la categoria. Tot i allunyar-se a tres punts de la 5a plaça, els grana enllacen quatre jornades sense conèixer la derrota.

El tècnic del Nàstic, Raül Agné, ha reconegut que ha acabat el partit amb un regust agredolç després d’encaixar el gol de l’empat de Canario quan faltaven 10 minuts per al final. Fins aleshores, els tarragonins manaven en el marcador gràcies a la diana de Pablo Fernández a l’inici del duel. L’1-1, diu, “és una acció que podíem controlar”, ha sentenciat.

En un partit sense massa ocasions, el Nàstic ha pogut marxar al descans amb un resultat de 0-2. El porter René ho ha evitat amb una bona aturada a Robert Simón. Ja en el segon temps, els locals han tingut dues ocasions clares abans del gol de Canario.

Si seguim un dels grans tòpics del futbol, els grana hauran de fer bo el punt a les Illes Balears el pròxim diumenge, al Nou Estadi, davant la UE Cornellà (17h). És un partit clau per deixar enrere a un rival, que buscarà igualar els 35 punts dels locals.