21 de novembre del 2023
Cara i creu per al Sub21 del CB Altafulla – BBG en el doble compromís del cap de setmana
Els altafullencs superen el tercer classificat, el CB Vila-seca (74-54), i paguen l’esforç i el poc temps per a descansar contra el Manyanet Reus ‘B’ (58-51)
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha resolt el doble compromís que tenia al Grup 1 de la Segona Territorial amb la derrota de dissabte contra el Manyanet Reus ‘B’ (58-51) i la victòria de diumenge davant el CB Vila-seca (74-54).

El jugador de l’Altafulla, Biel Puig, ha assegurat que fan un bon balanç de l’exigent cap de setmana que havien d’afrontar, lamentant la manca d’encert “en situacions clares” en la derrota contra el conjunt de la capital del Baix Camp.

En el primer partit, els altafullencs jugaven contra un rival, a priori, al qual podien superar. El partit va ser molt igualat, però el desavantatge obtingut en el primer i el segon quart amb parcials de 16-12 i 15-9, va fer que s’arribés al descans amb 31-21. Tot i el pas endavant que els visitants van fer en el segon temps, el 13-14 i el 14-16 van ser insuficients per remuntar, o com a mínim, forçar la pròrroga.

L’endemà, els de Dani Ponce tenien un partit encara més complicat contra el tercer classificat, el Vila-seca. I deixant enrere el cansament del dia anterior, el van superar de 20 punts. Els parcials de 26-15 i de 21-5 en el primer i el tercer quart, van ser decisius. Entremig, el segon va ser més equilibrat amb un 15-11, i en el darrer van estalviar esforços i van cedir per 12-23.

L’Altafulla puja a la cinquena plaça amb 10 punts, i un rècord de quatre victòries i dues derrotes. El dissabte, a les 17.30h, rebrà el CB Alcanar, que és penúltim classificat amb un únic triomf en set partits.