24 de novembre del 2023
CB Altafulla – CB L’Aldea: l’excés de confiança, el pitjor enemic davant el penúltim classificat
El Sub21 masculí té un duel molt similar al del primer equip, i haurà d’oblidar la diferència en la classificació per batre el CB Alcanar
El primer equip masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) reprèn la competició al Grup 3 de la Segona Territorial amb el partit d’aquest diumenge, a casa, davant el CB L’Aldea (17h). Després de descansar en l’anterior jornada, els altafullencs intentaran sumar el segon triomf consecutiu davant el penúltim, per seguir com a líders.

La reacció a la primera derrota del curs va ser magnífica ara fa 15 dies amb la gran victòria contra l’AB Cunit (73-50), a la qual pretenen donar-li continuïtat en un partit en què són favorits. El jugador David Martí ha dit que, tot i això, “ens espera un partit complicat”, sobretot per l’absència de diversos companys.

Els visitants han jugat set partits i tenen un balanç d’una victòria i sis derrotes. Són el segon equip que més punts a encaixat amb 548, i davant tenen al segon millor atac amb 509.

EL SUB21, A COMPLIR ELS PRONÒSTICS

El Sub21 masculí del CB Altafulla – BBG també rep al penúltim classificat, en aquest cas del Grup 1 de la Segona Territorial, el CB Alcanar. El partit es juga dissabte, a les 17.30h, al Pavelló d’Altafulla, i els locals saben que un triomf els permetria escalar, com a mínim, fins a la quarta plaça, i aprofitar el duel directe entre el CB Salou ‘C’ i el Reus Ploms Salle ‘Blanc’.

L’altafullenc Javier Ortega manté el discurs del seu company del primer equip, i assegura que en cap cas s’han de refiar de la situació del rival.

Els visitants sumen un triomf i sis derrotes en els set partits disputats, tot i que en el darrer compromís només van caure per cinc punts de diferència contra el tercer, el Reus Ploms (60-65). Per tant, com deia Ortega, no val a badar.