24 de gener del 2024
El Cadet ‘A’ del CE Altafulla es sobreposa a les baixes i assalta el camp del Base l’Arboç (1-3)
El Juvenil perd davant el Marc Bartra, un aspirant a l’ascens, i l’Infantil de Primera cau contra el Tecnifutbol Tarragona en un duel directe per la permanència
Nova victòria per al Cadet ‘A’ del CE Altafulla, que continua liderant el Grup 17 de Segona Divisió, en un partit en què les baixes li han restat potencial i ha vist com un equip de la zona baixa, el Base l’Arboç ‘C’, li ha complicat les coses més d’allò que s’esperava.

Després que Arnau Mateu anotés una dobleta per establir el 0-2, els locals han retallat distàncies en l’equador del segon temps. La resposta ràpida de Samir El Bouziani ha atorgat tranquil•litat i ha segellat el triomf. Així, l’equip de Mohamed Amhadar y Andrés Michel Tea suma 34 punts, dos més que el Sant Pau ‘B’. El dissabte rep l’onzè classificat, l’Atlètic Bellvei (16.30h).

Una hora abans, el Cadet ‘B’ visitarà l’EF Sant Pere i Sant Pau ‘C’, un rival directe en la zona mitjana-baixa de la taula davant el qual intentarà fer bo el punt obtingut en l’última jornada contra el Sant Pau ‘C’. Els d’Erik Navarro i Sergi Barceló són dotzens amb 10 punts.

EL JUVENIL CAU DAVANT UN ASPIRANT AL TÍTOL

El Juvenil ha perdut per 1-5 davant el segon classificat i aspirant al títol, el CFB Marc Bartra ‘A’. La primera part ha sigut força igualada, i tot i el gol dels visitants, Roger González ha fet l’empat en l’inici del segon acte. L’alegria ha durat poc més de 10 minuts, i els visitants han acabat golejant.

Els de Luis Rosado i Manuel Sambonete es manté cinquè classificat amb 15 punts, a dos de la quarta plaça, el sostre al qual aspira aquest curs. El dissabte, a les 12.30h, visiten l’Atlètic Bellvei ‘B’ a les instal•lacions de Camp Joliu, a l’Arboç.

L’INFANTIL ‘A’ PERD UN DUEL DIRECTE PER LA SALVACIÓ

L’Infantil de Primera Divisió ha perdut davant el Tecnifutbol Tarragona per 1-3 en un duel directe per la permanència. Després que Álvaro Hernández igualés en el 68’ la diana inicial dels visitants, aquests han tornat a colpejar, i per partida doble quan restava un minut per arribar al final del partit.

L’equip de Dani García segueix tretzè amb 8 punts, i dissabte visita el Santes Creus ‘B’ (13.30h). Mitja hora abans, l’Infantil ‘B’ rebrà la Joventut Bisbalenca. Ho farà després de caure en el derbi contra la Riera ‘B’ per 4-1 amb el solitari gol de Joan David Eugenio.