24 d'abril del 2024
El Cadet ‘A’ del CE Altafulla pot ser campió de lliga si guanya davant el Base Pallaresos
El Juvenil goleja el Roda de Berà i fa un pas més per assegurar la quarta plaça (1-5), i l’Infantil ‘B’ suma el segon triomf de curs davant l’Arboç ‘B’ (1-0)
El Cadet ‘A’ del CE Altafulla pot ser equip de Primera Divisió si és capaç de guanyar en la visita d’aquest diumenge, a partir de les 17h, al camp del Base Pallaresos en la J25 del Grup 17 de Segona. Una derrota si el Sant Pau Apòstol ‘B’ perd davant l’EFB Calafell ‘C’ en el duel directe entre el segon i el tercer classificat, també li valdria per ser campió.

Els groc-i-negre s’han guanyat aquesta possibilitat després de vèncer el Roda de Berà per 4-0 en el derbi del passat dissabte amb els gols de Samir El Bouziani, Adrià Mateu, Yago Garcia, de penal, i Marcel Aznar. L'entrenador Mohamed Amhadar, ha destacat el treball defensiu del seu rival, i apunta ja a l'opció de ser campió.

L'Altafulla suma així 64 punts, set més que el Sant Pau, tot i que tenen assegurats sis punts més cadascun per la retirada del Bellvei i l’Arboç ‘C’. Estarien, doncs, amb 70 i 63 unitats, i amb els tarragonins descansant una jornada.

Per la seva part, el Cadet ‘B’ ha vençut el Nàstic ‘E’ per 2-0 amb l’encert de Pol Luque i Hugo Barrios. Els de Sergi Barceló i Erik Navarro són desens amb 21 punts. El diumenge, a les 11h, visiten al CF Canonja ‘C’, al qual superen per només dos punts.

EL JUVENIL SEGUEIX EN RATXA

El Juvenil ha fet un pas més per consolidar la quarta plaça amb la victòria d’aquest dissabte en el derbi contra el Roda de Berà per 1-5. Els altafullencs han hagut de remuntar el gol inicial del rodenc Anas Aatou, i ho han fet amb tres gols d’Ayoub, un d’Álvaro Gallego i un altre d’Àlex Rodríguez.

L’entrenador Luis Rosado ha lamentat el fet de tornar a encaixar en els primers minuts del partit, si bé ha realçat l’actitud per capgirar la situació i endur-se el derbi cap a casa.

L’equip de Luis Rosado i Manuel Sambonete és quart amb 33 punts, i diumenge, a les 19.15h, rep el sisè classificat, el Base l’Arboç ‘B’, amb l’objectiu de certificar la seva posició en la classificació.

L’INFANTIL ‘B’ SUMA LA SEGONA VICTÒRIA

L’Infantil ‘B’ s’ha imposat al Base l’Arboç ‘B’ en el duel entre el penúltim i l’avant-penúltim classificat amb un solitari gol de Tomás Ottulich en els primers minuts de joc. Cal apuntar, que els arbocencs s’han quedat amb tres jugadors menys per les expulsions de Rubén Gabrian, Sebastián Creuciun i Eric Bosch.

Els groc-i-negre sumen set punts i aquest dissabte, a les 16h, visiten la UE Tancat. Mentre que l’Infantil ‘A’ de Primera, que ha descansat aquest cap de setmana, rep aquest dissabte, a les 16.30h, a la UDC Mas Pellicer ‘B’.