22 de novembre del 2023
El Cadet de F7 del CE Altafulla supera l’EFB Calafell i continua segon (2-0)
L’Infantil cau contra el líder, l’EFB Vendrell, en un partit resolt en el primer quart d’hora de joc (7-0)
El Cadet del CE Altafulla ha sumat una nova victòria al vèncer l’EFB Calafell en el partit corresponent a la J7 del Grup 10 de la lliga Femení 7. Les abelletes s’han imposat per 2-0 amb els gols d’Idaira Guerra i Paula Vallvé, avantatge assolit abans de la mitja hora de joc, i que han sabut defensar en el temps restant.

Les de Nerea Recasens i Chus Martín continuen segones amb 19 punts, encara empatades, doncs, amb el líder, el Montblanc. El diumenge, a les 11h, reben el cuer, el CE Unió Astorga ‘B’, a l’espera que les montblanquines ensopeguin contra el quart, l’EFB Vendrell.

L’INFANTIL CAU AMB ESTRÈPIT CONTRA EL LÍDER

Precisament, l’Infantil ha perdut contra l’equip que l’EFB Vendrell té en aquesta categoria i que lidera el Grup 19 amb puny de ferro. Les mini abelletes han perdut per 7-0 en un partit, que s’ha resolt en el primer quart d’hora amb els primers quatre gols de les locals.

Les de Montse Vendrell es queden setenes amb 9 punts, i dissabte reben l’EFB Calafell ‘C’ (11.15h), que és quart classificat amb 10 punts. Per tant, tenen una bona oportunitat per escalar posicions, o com a mínim superar al seu contrincant.