24 de gener del 2024
El Cadet del CE Altafulla s’endú un derbi femení vibrant davant el Torredembarra (5-8)
Les abelletes capgiren un 3-0 per sumar una victòria important, que l’apropa a tres punts del lideratge
El Cadet femení del CE Altafulla ha repetit victòria en el derbi davant la UD Torredembarra disputat aquest dissabte en la J12 del Grup 10 de la categoria. A diferència del cara a cara de la primera volta, però, s’ha trobat a un rival, que ha millorat considerablement, i que l’ha posat en certes dificultats.

A tall d’exemple, les abelletes han hagut de remuntar el 3-0 encaixat en els primers 20 minuts amb els gols de Clàudia, Joana Roguera i Nira Rius. Ho ha fet amb una reacció fulgurant, amb les dianes de Milena Xicola, Angie Santana i Idaira Guerra en un període de temps de 6 minuts. Posteriorment, Gala Martí, en dues ocasions, i Lucia Márquez han ampliat la renda per encarrilar la victòria.

En el tram final hi ha hagut un intercanvi de cops amb dos gols de la torrenca Rius i dos més de Martí, que ha acabat el partit amb un pòquer de gols. La victòria és important, ja que manté l’Altafulla segon amb 29 punts, a només tres d’un Montblanc que ha ensopegat davant el San Salvador (4-4).

L’equip de Nerea Recasens i Chus Martín rebrà aquest diumenge, a les 11.30h, al CD Vallmoll, un equip situat en la zona mitjana de la classificació. El dia abans, el dissabte, l’Infantil visitarà al líder del Grup 19, l’EFB Calafell ‘B’, a la mateixa hora. En el seu cas, ve de descansar en l’última jornada.