13 de març del 2024
El Cadet del CE Altafulla supera al Creixell ‘B’ i fa un pas més cap a l’ascens (5-1)
L’Infantil de Primera suma un punt valuós davant el Marc Bartra amb un gol en el darrer minut (1-1)
El Cadet ‘A’ del CE Altafulla ha fet un pas més cap al títol de lliga i l’ascens al Grup 17 de Segona Divisió amb la victòria en el derbi contra la UE Creixell ‘B’ per 5-1. Els altafullencs s’han imposat a un rival, que arribava a l’alça i que ja havia derrotat el segon classificat.

La primera part, de fet, ha sigut igualada, i només Samir El Bouziani, des del punt de penal, l’ha trencada abans del descans. Al sortir dels vestidors, Marcel Aznar ha fet el segon. I el punt clau ha sigut quan faltaven 20 minuts amb les dianes d’Arnau Mateu i Aznar entre el 61’ i el 65’.

El creixellenc Aitor Marsal ha descomptat, i l’altafullenc Iker Roman ha tancat el marcador en els darrers segons. El tècnic, Mohamed Amhadar, ha reconegut que el Creixell els ha posat les coses difícils, i que el segon gol ha sigut clau.

L’Altafulla es manté primer amb 49 punts, cinc més que el Sant Pau, i amb un partit menys. El dissabte, a les 15h, rep el CE Vendrell ‘B’.

EL CADET ‘B’ SUMA UN PUNT DAVANT EL CUER

El Cadet ‘B’ ha empatat al camp del cuer, el CFB Marc Bartra ‘C’, amb un resultat de 3-3, en un partit en què s’ha trobat dues vegades per sota en el marcador. Izan Nel ha respost a l’1-0 dels locals, i Víctor Navarro i Ginés Alejo han igualat un 3-1 en els darrers tres minuts, jugant ja amb superioritat numèrica per l’expulsió d’un rival.

L’equip d’Erik Navarro i Sergi Barceló continua dotzè amb 15 punts, i el dissabte, a les 12h, rep el CD La Floresta ‘C’.

L’INFANTIL DE PRIMERA SUMA UN PUNT VALUÓS

L’Infantil ‘A’ de Primera ha sumat un punt valuós al camp del cinquè classificat, el CFB Marc Bartra, amb un empat d’1-1 i amb un gol en el darrer minut de Marc Blasco. L’equip de Dani Garcia continua així tretzè i avant-penúltim amb 9 punts, i diumenge, a les 12.30h, rep el CD La Floresta ‘B’, situat en la zona mitjana.

Per contra, l’Infantil ‘B’ de Segona ha caigut golejat al camp del NSA Camp Joliu per 8-1 amb un únic gol de Joan David Eugenio. Els de Jose Maria del Pozo són penúltims amb 4 punts, i aquest cap de setmana descansen.