04 de febrer del 2022
El Catllar assalta la Bòbila i aconsegueix una victòria històrica davant el Gavà (2-3)
Els catllarencs afronten aquest diumenge l’inici de la segona volta al camp del Vista Alegre amb quatre punts sobre el descens
El CE El Catllar ha aconseguit aquest dijous una victòria històrica al camp del CF Gavà per 2-3 en el partit corresponent a la J11, i que va quedar ajornat el passat mes de desembre per raons sanitàries. Els catllarencs s’han endut els 3 punts del mític estadi de La Bòbila amb un gol d’Albert Roca en el 88’.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, ha reconegut que són “3 punts gloriosos” per les circumstàncies del partit, i el que significa pel que fa a la classificació. El fet d’anar sempre per davant en el marcador, gràcies a l’encert que ha mancat en altres ocasions, ha estat cabdal.

Prèviament, els del Baix Gaià s’havien avançat en dues ocasions. Ian Arquès ha anotat el 0-1 a la sortida d’un córner en el minut 11. Els locals han empatat un quart d’hora després per mitjà de Marcel Jermaine Izuchi. Afortunadament, Bilal El Bakkali ha fet l’1-2 en el 35’ després de robar la pilota a un defensa per definir immediatament davant Alberto Arnalot.

En l’inici del segon temps, Arnalot ha aturat un u contra u, i a partir d’aquí el Gavà ha generat diverses ocasions per empatar. Finalment, ho ha aconseguit amb el gol d’Izuchi en el 85’.
L’alegria dels locals, però, ha durat tres minuts, perquè Roca ha aprofitat una jugada embolicada dins de l’àrea, després d’un servei de cantonada, per donar la victòria al Catllar.

D’aquesta manera, els catllarencs fan un salt important en la classificació, i arriben a la 6a posició amb 19 punts, quatre més que el primer equip en descens. Sens dubte, la millor manera de cloure la primera volta.

Ara, el Catllar ja pensa en el partit d’aquest diumenge al camp de la UD Vista Alegre (12.15h) per iniciar la segona volta de la lliga. Davant tindrà al cuer del grup, amb 9 punts, i que necessita la victòria de manera urgent després de sumar 3 dels últims 15 punts. Enguany només ha aconseguit dues victòries, i la primera va ser al Baix Gaià (0-3) en la jornada inaugural.

Els catllarencs busquen venjança, i ho fan amb la confiança de les dues últimes victòries. El més important, però, és la possibilitat de consolidar-se en la zona alta de la classificació, i deixar ben enrere a un rival directe per la permanència.