23 d'abril del 2024
El Catllar Atlètic cau a la pista de l’Amposta FS (5-1)
Les del Baix Gaià resisteixen amb l’empat a zero fins al descans, però en l’inici del segon temps encaixen tres gols que els deixen sense opcions
El CFS El Catllar Atlètic ha cedit a la pista del segon classificat, l’Amposta FS, amb un resultat de 5-1 en el partit de la J19 del Grup 3 de la Primera Catalana femenina. És la segona derrota consecutiva per a les de César Silva i Eduard Cascales.

Les del Baix Gaià han competit bé en la primera part, i han resistit amb l’empat a zero. En l’inici del segon acte, però, Laura Roso (22’) ha inaugurat el marcador per a les de la capital del Montsià, mentre que Àngels Benaiges (27’) i Laia Vidal (28’) han ampliat la diferència en només un minut.

Ja en la recta final, la catllarenca Tamara Alcón (37’) ha retallat distàncies, però les locals han enterrat qualsevol esperança de remuntada amb dos gols més de Vidal tan sols un minut després.

El Catllar continua quart amb 25 punts, i es troba a un de la tercera plaça que defensa el Capçanes i que és el sostre al qual pot arribar aquesta temporada. En la següent jornada descansa. Tornarà a competir, doncs, el diumenge 28 d’abril davant el FC Ascó.