19 de març del 2024
El Catllar Atlètic compleix davant els Pallaresos (2-4)
La Pobla cau per sorpresa davant el Futsalpax ‘B’ i queda pràcticament descartat de la lluita per l’ascens (5-3)
El CFS El Catllar Atlètic ha complert davant el cuer del Grup 11 de Segona Catalana, els Pallaresos, amb una victòria per 2-4. Els del Baix Gaià s’han posat dues vegades per davant en el primer acte, i això ha sigut clau per sumar un triomf que els manté en places d’ascens.

Els gols en els primers 20 minuts han sigut d’Albert Mateu (1’) i Víctor Cañón (18’). En el segon acte, els catllarencs han ampliat distàncies amb un gol en pròpia porteria dels locals (27’), que han descomptat dos minuts després amb el 2-3. Finalment, Daniel Caballero (37’) ha assegurat la victòria en els últims minuts.

El tècnic Alfredo Polo ha assegurat que “és una victòria treballada” en una pista complicada per les seves característiques i el plantejament defensiu dels locals.

LA POBLA CAU DE LA LLUITA

El CFS La Pobla de Montornès ha cedit per sorpresa a la pista del CE Futsalpax ‘B’ per 5-3, i queda pràcticament descartat de la lluita per l’ascens, ja que la diferència amb la promoció és de nou punts quan queden divuit en joc. Tot i això, el jugador David Berber assegura que lluitaran fins que no quedin opcions matemàtiques.

La primera part ha acabat amb un 2-1 a favor dels tarragonins. Alejandro Gallo, que havia fet l’1-1 provisional en el 15, ha sigut expulsat per doble amonestació en l’inici de la segona part. Els locals ho han aprofitat per ampliar distàncies amb el 3-1.

En els darrers 10 minuts, s’ha produït un intercanvi de cops, que ha beneficiat al quadre tarragoní, deixant sense efecte l’encert de David López (30’) i Jonathan Fernández (39’). Per si no hi hagués prou, Sergio Gallo, que reedebutava, també ha vist dues grogues i ha sigut expulsat.

El Catllar segueix segon amb 30 punts, a un del líder, mentre que la Pobla es queda quarta amb 21. La competició es reprendrà a l’abril, després de Setmana Santa amb tots dos jugant de local contra el Sarallenc i els Pallaresos, respectivament.