18 de febrer del 2022
El Catllar Atlètic femení persegueix la victòria a la pista del Laguna
L’equip masculí visita al Futsalpax ‘B’ a la cerca del tercer triomf consecutiu, mentre que la Torre i la Pobla descansen
El CFS Catllar Atlètic femení visita aquest dissabte la pista del CFS Laguna (18h) amb l’objectiu de fer bo l’estèril empat del passat cap de setmana davant el CFS Reus (2-2). Les catllarenques van perdre l’oportunitat d’apropar-se a l’equador de la classificació del Grup 3 de Primera Divisió, i sumen ja cinc jornades sense guanyar. Les locals, una posició per sota del podi, els posaran les coses difícils.

Per la seva part, l’equip masculí busca aquest dissabte a la pista del Futsalpax ‘B’ (18.45h) la tercera victòria seguida. Els catllarencs travessen pel millor moment del curs tot just quan comença la segona volta al Grup 12 de Segona Divisió. Els triomfs davant el Playas Salou (7-5) i el CD Riudecols (6-3) els han permès apropar-se a l’equador de la classificació, i prometen donar guerra.

Els locals, però, han guanyat quatre dels últims cinc partits, i també amenacen el bon moment del seu rival.

En el Grup 13, el CFS La Pobla de Montornès descansa perquè li tocaria jugar amb el Futsal Roda de Berà. El conjunt rodenc es va retirar a principis d’any, i ara cada equip descansa dues jornades. El següent compromís dels poblencs serà el pròxim divendres a la pista del CFS Vila-rodona (21h), que correspon a la J9.

Qui també descansa és el Futsal Torredembarra a Primera Divisió. Els torrencs havien de rebre al Priorat Nord en el duel directe entre el 3r i el 2n classificat, per aquest ordre, però el partit ha quedat ajornat per al 2 de març. Per tant, estaran 21 dies sense competir, perquè el següent cap de setmana és carnaval i les competicions s’aturen.