15 de març del 2022
El Catllar Atlètic femení s’imposa al Vandellòs i celebra la victòria set jornades després (0-3)
El conjunt masculí cau en el duel directe contra el Mediterrani ‘B’ i la Pobla es veu superada pel Montblanc
El CFS El Catllar Atlètic femení ha guanyat set jornades després. Ho ha fet a domicili, a la pista d’un rival directe en la zona baixa del Grup 3 de Primera Divisió, el CFS Vandellòs amb un resultat de 0-3. Les catllarenques han recollit els fruits de les últimes setmanes i fan un pas quasi definitiu per assolir la permanència.

Després d’un partit molt igualat, les del Baix Gaià han solucionat el partit en la recta final. Concretament entre el 31’ i el 33’, quan Alicia Jiménez, Laura Alessandra i Helena Boquet han batut la porteria local.

L’equip de César Silva i Eduard Cascales suma ja 12 punts més que el Futsal Valls quan resten 7 jornades per acabar la lliga. El repte que tenen ara és enllaçar la segona victòria seguida, i ho intentaran el pròxim dissabte davant un rival, el Futsal Alcarràs (16h) al qual poden igualar a 15 unitats.

Qui no ha tingut tanta sort ha estat el conjunt masculí del Catllar, que ha perdut a la pista del CFS Mediterrani ‘B’ per 2-1. El gol d’Albert Mateu ha estat insuficient per guanyar a un rival directe, que a més, el supera en la classificació i el fa baixar fins a la penúltima posició.

L’equip de Lluís Jové suma tres derrotes seguides, i ha perdut l’oportunitat d’apropar-se a la zona mitjana de la classificació. Precisament, aquest dimecres visita al FS Vinyols ‘B’ (20.30h), que és 6è classificat, en el partit avançat de la J17 del Grup 12 de Segona Divisió.

En el Grup 13, la Pobla de Montornès jugava davant el CFS Montblanc el partit corresponent a la J14, que s’havia d’haver jugat set dies enrere. Els poblencs que havien remuntat el gol inicial dels visitants per arribar amb un 2-1 al descans gràcies a Ayoub El Hajjioui i Nabil Faris, van veure com li tornaven a capgirar el marcador només començar la segona part.

Els de la capital de la Conca de Barberà van mostrar una eficàcia important per imposar-se amb un resultat de 3-7. La Pobla continua última amb 6 punts, i aquest diumenge tornarà a jugar a casa davant el 3r classificat, el CFS Vendrell (18h).