12 de març del 2024
El Catllar Atlètic recupera sensacions a costa del Futsalpax ‘B’ (5-2)
El femení de Primera torna a ensopegar contra un rival de la zona baixa, en aquesta ocasió el CFS Laguna (5-0)
El CFS El Catllar Atlètic s’ha imposat al CE Futsalpax ‘B’ per 5-2 en la J15 del Grup 11 de la Segona Catalana masculina per trencar amb la ratxa de tres derrotes seguides, que l’havien fet sortir de la posició d’ascens i de la de promoció. El tècnic, Alfredo Polo, parla “d’un partit treballat, en què hem recuperat la millor versió”.

Els catllarencs han encarrilat el triomf amb els gols de Daniel Caballero (12’) i de Joan Solé (14’) en el primer temps. Solé (23’) ha repetit en l’inici del segon acte, i Albert Mateu (25’ i 32’) ha seguit el seu exemple amb una altra dobleta. Els visitants han descomptat en els últims cinc minuts amb dues dianes, que han resultat totalment infructuoses.

La mala notícia per al Catllar ha sigut l’expulsió de Marc Bolos i de Gerard Jové, que es perdran la visita de diumenge, a les 19h, als Pallaresos. Quant a la classificació, recupera la segona plaça, aprofitant que el partit entre, precisament, els Pallaresos i el Vila-seca ha quedat suspès per la pluja, i per tant, els vila-secans no han pogut puntuar aquest cap de setmana.

NOVA ENSOPEGADA DEL CATLLAR FEMENÍ

Per la seva part, l’equip femení ha tornat a ensopegar contra un rival de la zona baixa del Grup 3 de Primera Catalana. En aquest cas ho ha fet davant el CFS Laguna i per un resultat molt dur de 5-0, en el partit corresponent a la J15.

Les catllarenques han encaixat l’1-0 de Sílvia Lardies (19’) un minut abans del descans. El moment clau, però, ha arribat a la mitja hora de joc amb els quatre gols rebuts entre el 30’ i el 33’, i que han sentenciat el partit.

L’equip de César Silva i Eduard Cascales acaba la jornada tercer amb 22 punts, desaprofitant una nova oportunitat per apropar-se al segon i el primer classificat. El diumenge, a les 16.30h, rep l’EFS Balaguer Comptat d’Urgell al Pavelló d’Altafulla.