20 de novembre del 2019
El Catllar Atlètic s’encalla entre les roques en un partit boig (10-7)
Els catllerencs pateixen un excés de confiança en el segon temps i acaben encaixant 8 gols en 20 minuts
El Pavelló Municipal de Les Roquetes va acollir el partit més boig i amb més gols de la jornada a la Primera Divisió Catalana, i que va tenir de protagonista al Catllar Atlètic. Malauradament, els del Baix Gaià van sortir derrotats en l’enfrontament davant el CFS Roquetes després de deixar escapar un 2 a 4 en la segona part.

Albert Mateu inaugurava el marcador en el minut 2, mentre que Daniel Serrano i Àlex Castro desfeien l’empat establert per Yassin Bakaddi amb dos gols en el 6’ i el 7’. Els locals van tornar a escurçar el marcador, però Bernabé Mesas va fer el quart dels visitants abans del descans.

A la represa, els locals capgirarien el marcador en tres minuts. Albert Mateu feia el 5 a 5 en el 26’, però l’equip catllarenc tornaria a encaixar tres gols entre el 28’ i el 36’. En la recta final va produir-se un intercanvi de cops en el qual les dianes de Mateu i Mesas van ser insuficients per endur-se el partit.

Carlos Altés, entrenador del Catllar, ha reconegut que l’equip va patir un excés de confiança a l’inici del segon temps.

La derrota deixa al Catllar en la zona baixa de la classificació amb 7 punts, a 9 de la primera posició que dona dret a pujar de categoria. Per davant té al seu pròxim rival, l’Amposta, al qual rebrà aquest dissabte a les 19.00 h al Pavelló d’Altafulla en un duel directe entre dos equips que pretenen acabar la jornada a prop de la zona noble.