19 de desembre del 2023
El Catllar Atlètic cau golejat davant l’Amposta FS (2-7)
Les catllarenques realitzen una mala segona part i ensopeguen per segona vegada seguida, distanciant-se a tres punts de la primera plaça
El CFS El Catllar Atlètic ha perdut davant l’Amposta FS en la J8 del Grup 3 de Primera Catalana, i suma dues ensopegades seguides, que l’han distanciat del lideratge. Les catllarenques han cedit per golejada amb un resultat de 2-7 davant un rival, que se situa tercer classificat.

Després d’encaixar un 0-3 en el primer quart d’hora de joc, les del Baix Gaià han estat capaces de retallar distàncies abans del descans gràcies a Blanca Luna Polo (16’). Tot just a la represa, Helena Boquet (22’) ha alimentat les esperances de remuntada amb el 2-3, però la resposta immediata de les visitants ha sigut un cop duríssim del qual no s’han recuperat.

El Catllar diu adéu el 2023 com a segon classificat amb 15 punts, quedant-se a tres del líder, l’Almacelles. L’aturada, doncs, li anirà bé per oblidar aquestes dues derrotes i intenta fer net de cara a la represa de la lliga. Cal dir que en la primera jornada del nou any descansa, i que tornarà a jugar el diumenge 28 de gener, a casa, davant el CFS Pardinyes.