21 de novembre del 2023
El Catllar Atlètic s’imposa a l’EFS Balaguer i és nou líder (3-5)
Les del Baix Gaià encarrilen el partit entre el final del primer i temps i l’inici del segon, i ratifiquen el seu bon inici de curs
El CFS El Catllar Atlètic és nou líder del Grup 3 de la Primera Catalana femenina. Les del Baix Gaià han assaltat la pista de l’EFS Balaguer Comptat d’Urgell amb un resultat de 3-5 en el duel corresponent a la J5, per sumar la quarta victòria en el mateix nombre de partits i passar per davant del Pardinyes.

Després d’un intercanvi de cops en els primers deu minuts amb el gol d’Olga Quintero (1’) i la resposta de les locals, l’equip de César Silva ha arribat al descans amb un 1-3 gràcies a un gol de Mariona Farré (17’) en pròpia porteria i a un altre d’Ester Gamarra (18’). A la represa, Blanca Luna Polo (24’) i Gamarra (28’) han encarrilat el partit, si bé han hagut de mantenir-se concentrades fins al final després dels dos gols anotats per les lleidatanes.

El Catllar lidera la taula, empatat a 12 punts amb el Capçanes, i aquest diumenge rep el cuer, l’AE Golmés (19.30h) al Pavelló d’Altafulla. Tot i la diferència classificatòria, en el darrer partit van competir molt bé, precisament, contra les del Priorat.