14 de novembre del 2023
El Catllar Atlètic supera el filial del CFS El Morell i avança en la Copa Tarragona
La Pobla de Montornès cau plantant cara a un equip de superior categoria, l’Alforja FS ‘B’ (4-7)
La Copa Tarragona de futbol sala ja està en marxa. Aquest cap de setmana s’han disputat les primeres eliminatòries tant en la modalitat femenina com masculina. En la primera, el CFS El Catllar Atlètic ha superat al CFS El Morell ‘B’ per 0-3, i segueix viu en el torneig.

El filial morellenc, equip de Segona Catalana i que compta amb diverses de les jugadores del segon equip que el Catllar tenia el curs passat, ha plantat cara, sobretot en el primer temps. De fet, el resultat al descans era de 0-0. El partit s’ha començat a decantar amb la diana de Liam Alessandria (26’), i s’ha resolt ja en el tram final amb els gols de Tamara Alcón (34’) i Helena Boquet (36’).

La jugadora del Catllar, Maria Calatayud, ha reconegut que “el partit ha sigut molt igualat, tot i la diferència de categoria”. La perseverança, la intensitat i l’encert, han sigut les claus, ha sentenciat.

El Catllar ha quedat exempt de jugar en els quarts de final, igual que l’Amposta FS. Per tant, disputarà directament les semifinals, que es disputaran ja l’any vinent.

LA POBLA CAU PLANTANT CARA A UN PRIMERA

En la branca masculina, el CFS La Pobla de Montornès ha quedat eliminat en la primera eliminatòria davant l’Alforja FS ‘B’ amb un resultat de 4-7. Els poblencs han merescut més, sobretot en el primer temps, però la manca d’encert i la millora dels visitants els ha deixat fora.

De fet, l’equip d’Antonio Galló ha començat amb un 2-0 de partida gràcies a Alejandro Gallo (2’) i Mohammed Faris (10’). Un dels inconvenients ha estat que pocs segons del segon gol, els del Baix Camp han retallat distàncies, i només han trigat cinc minuts en empatar. El tercer gol abans del descans, i el quart tot just després de sortir dels vestidors, han fet mal.

Tot i això, la Pobla ha perseverat i ha fet el 3-4 de la mà d’Aitor Blázquez (26’). Els visitants han colpejat tres minuts després, i Gallo (31’) ha tornat a replicar per mantenir les opcions. Al final, el filial de l’Alforja ha assegurat el triomf amb dos gols més.