08 de febrer del 2022
El Catllar femení cau contra el Linyola i perd una oportunitat d’or per apropar-se a l’equador de la classificació (1-4)
El conjunt masculí assoleix una victòria de prestigi davant el Playas Salou (7-5) i la Pobla de Montornès cedeix davant el Platense Calafell (1-4)
El CFS El Catllar Atlètic femení ha perdut aquest diumenge davant el CFS Linyola per 1-4 en la J11 de la Primera Divisió Catalana. Les catllarenques han deixat escapar l’oportunitat d’iniciar una bona dinàmica després de l’empat a Castellvell del Camp, i sobretot, d’apropar-se a l’equador de la classificació.

Les visitants han solucionat el partit per la via ràpida, i s’han situat amb un còmode 0-3 en el minut 9. Les del Baix Gaià han escurçat la diferència amb un gol d’Ester Gamarra en el 23’, però set minuts més tard han encaixat el cop definitiu. El pròxim diumenge tornaran a jugar a casa contra un altre rival de la zona mitjana de la taula, el CFS Reus (16h), per intentar retrobar-se amb la victòria i augmentar la renda amb el descens.

Per la seva part, el Catllar Atlètic masculí ha aconseguit una victòria de prestigi davant el qual era el 3r classificat del Grup 12 de Segona Divisió, el Playas Salou, per 7-5. Els catllarencs han hagut de capgirar un 4-5 en els últims 10 minuts després d’haver anat prèviament sempre per davant. La dobleta d’Albert Mateu, que havia anotat el primer i el segon gol, i la diana d’Àlex Castro ho han fet possible.

Els catllarencs sumen la segona victòria seguida a casa, i també en els darrers tres partits, i el pròxim diumenge buscaran la tercera. Ho faran novament a casa contra el CD Riudecols (18h), que arribarà a Altafulla després de perdre els tres últims partits.

I en el Grup 13, la Pobla de Montornès ha cedit davant el Platense Calafell per 1-4, i és el nou fanalet vermell. Els visitants han decidit el partit en els últims 7 minuts. Prèviament, Ayoub El Hajjioui havia igualat en el 30’ el 0-1, que els calafellencs havien aconseguit en el 27’.

L’equip d’Antonio Gallo intentarà refer-se el pròxim diumenge, novament a casa, davant l’Inter la Selva (18h), 6è classificat amb 12 punts i que també ha perdut aquest cap de setmana. En el seu cas a Vila-rodona.