31 de gener del 2022
El Catllar remunta al Vilar per endur-se el derbi contra el Valls (1-2)
Els gols d’Arnau Ollé i Jordi Prades permeten als del Baix Gaià sortir del descens i afrontar amb confiança la visita d’aquest dijous a Gavà
El CE El Catllar ha deixat enrere les tres derrotes consecutives de fa 15 dies amb la victòria d’aquest diumenge en el derbi del Camp de Tarragona al Grup 3 de Primera Catalana contra la UE Valls. Els catllarencs han hagut de capgirar el gol inicial de Francesc Martínez per endur-se 3 punts molt importants de l’Estadi del Vilar en l’última jornada de la primera volta.

Els catllarencs mai han deixat de creure en les seves possibilitats, i han igualat el marcador amb gol d’Arnau Ollé en el minut 71. I quan només faltaven 5 minuts per al final del partit, Jordi Prades ha transformat un penal per fer l’1-2. En la celebració ha demanat perdó pel seu passat al conjunt vallenc.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, ha destacat que ha estat una “victòria de mèrit” en un partit “igualat i sense massa ocasions”. Dins d’aquesta lectura, reconeix que el Valls ha generat més oportunitats, però l’encert per part dels seus futbolistes ha estat decisiu per guanyar al Vilar.

La victòria permet al Catllar sortir del descens amb 16 punts, un més que el primer equip que marca el descens, el Tàrrega. També se situa a només dues unitats del Valls, que és 6è, i amb un partit pendent contra el Gavà. Precisament, els del Baix Gaià visiten aquest dijous l’històric camp de la Bòbila (20.30h) per veure’s les cares contra un rival directe, que es troba en descens.