04 de març del 2022
El Catllar reprèn la competició amb un nou duel directe davant l’Igualada
Els del Baix Gaià volen donar continuïtat a la bona dinàmica prèvia a l’aturada amb una victòria a Les Comes
El CE El Catllar reprèn la competició aquest diumenge al camp del CF Igualada (17h), un rival directe per la permanència al Grup 3 de Primera Catalana. Els del Baix Gaià fa 21 dies que van competir per última vegada, i això els ha tallat la bona dinàmica de les últimes jornades. El tècnic, Àlex González, però, li ha restat importància i fins i tot, ha dit que els hi ha anat bé “per desconnectar, descansar i recuperar efectius”.

Els catllarencs, que tenen un partit menys que la majoria de rivals perquè ja han descansat en la segona volta, són 8ns amb 23 punts. Abans de l’aturada, van aconseguir 7 punts dels últims 9. Això els ha permès distanciar-se a 4 punts del descens.

Davant tenen a un Igualada, que tot i baixar de Tercera Divisió, ha tingut moltes més dificultats de les previstes. En la darrera jornada van guanyar al camp del Borges Blanques (0-1), i van tallar una dinàmica de cinc partits sense assolir la victòria amb quatre derrotes i un empat. Ara són 10ns amb 20 punts.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, ha reconegut que els de l’Anoia tenen un potencial per estar més amunt, tot i que espera aprofitar el xoc de tendències per intentar assaltar l’Estadi Les Comes. “O com a mínim, no perdre per seguir amb la bona dinàmica”, ha sentenciat.