22 de gener del 2024
El Catllar s’imposa al Sarrià en un duel directe i s’apropa a la permanència (2-5)
Remuntada dels del Baix Gaià en un partit en què han sigut superiors i han ratificat les bones sensacions amb les quals han començat l’any
El CE El Catllar havia de guanyar en el duel davant el cuer, el CP Sarrià, i ho ha fet amb un resultat autoritari, que confirma la seva recuperació, ja que ha sumat els 6 punts que s’han disputat aquest 2024 en el Grup 3 de Primera Catalana. Els del Baix Gaià s’han imposat per 2-5 en un partit en què han començat per darrere en el marcador després del gol de Joel Mateos (5’) en els minuts inicials.

La resposta pràcticament immediata d’Erik Barroso (9’) ha sigut clau per evitar posar-se nerviós, i encara ho ha estat més el gol d’Arnau Ollé (16’) per capgirar la situació. Ja en el segon temps, Albert Rull (56’) ha ampliat la diferència. Ho ha fet 10 minuts abans que es produís una picabaralla, que s’ha resolt amb l’expulsió del local Pau Celma i el visitant Arnau Ramírez.

Amb els dos equips amb deu jugadors, el Catllar ha mantingut la seva superioritat, constatada amb les dianes de Carles Roura (79’) i Sergio Rodríguez (85’). Finalment, Albert Gutiérrez (88’) ha descomptat pels locals amb un gol infructuós.

L’entrenador, Àlex González, ha reconegut que era vital guanyar aquesta ‘final’, i que el fet de comptar amb una convocatòria àmplia per fer canvis i refrescar l’equip ha sigut fonamental. Una “situació diferent” a la que es van trobar al final de la primera volta per la quantitat de baixes que tenien.

El Catllar escala una posició i és catorze amb 15 punts, situant-se a només dos de la permanència. El diumenge vinent iniciarà la segona volta amb un partit molt més exigent al camp del líder, el Vilanova i la Geltrú (17h), on intentarà mantenir la bona ratxa de les dues últimes jornades.