15 de febrer del 2022
El Catllar supera el Borges Blanques i es consolida en la zona noble (2-1)
Els gols de Sergi Quintilla, en pròpia porteria, i Ian Arques, permeten els grocs augmentar a 6 punts la renda sobre el descens
El CE El Catllar ha confirmat aquest diumenge davant el FC Borges Blanques, que travessa pel moment més dolç de la temporada. Els del Baix Gaià s’han imposat als lleidatans per 2-1, i es consoliden en la 6a posició a només 6 punts dels següents tres classificats. El més important, però, és que és la mateixa diferència, que el separa del descens.

L’equip d’Àlex González s’ha posat per davant abans del descans amb un gol del visitant Sergi Quintillà en pròpia porteria. Ja en la segona part, i superada l’hora de joc, el Borges ha igualat per mitjà d’un penal transformat per Joel Guitart. Afortunadament, la resposta dels locals ha estat immediata gràcies a Ian Arques.

El tècnic catllarenc ha assegurat que és una victòria molt important pel moment de l’equip, i sobretot, pel rival que tenien davant. Igualment, ha dit que “és un resultat just” pels mèrits, que ha fet l’equip.

El Catllar ha sumat 10 dels últims 12 punts, que ha disputat. En la pròxima jornada descansa, i el següent cap de setmana se celebra carnaval i les competicions s’aturen. Per tant, tornaran a competir 21 dies després. Tot i que els talla la bona dinàmica de resultats, González ha assegurat que els anirà bé per recuperar tots els efectius.

La següent cita del Catllar, doncs, serà el diumenge 6 de març al camp de l’Igualada (12h). Es tracta de l’equip que marca el descens. Amb tot, serà un partit capital per seguir lluny de la zona vermella.