07 d'octubre del 2019
El Catllar també coneix la derrota fora de casa al caure contra el Mollerussa (2-0)
Una mala primera part condemna l’equip d’Àlex González, que encadena quatre jornades sense guanyar i se situa a prop del descens
El CE El Catllar ha sumat la segona derrota de la temporada, la segona de forma consecutiva, després de caure al camp del CFJ Mollerussa per 2 a 0. Els locals han tingut prou en vuit minuts per encarrilar el partit i deixar els 3 punts a casa.

Els del Pla d’Urgell han sortit molt bé en la primera part, com així ha reconegut el capità del Catllar, Cesc Armengol. Fruit d’això, s’han avançat amb el gol de Marc Álvarez en el minut 20, que ha aprofitat un mala intercepció d’un defensa per afusellar José Luis Ruiz des de dins de l’àrea.

Vuit minuts després, el porter catllarenc s’ha vist sorprès per un xut llunyà de Roger Aleu en el qual no ha pogut refusar la pilota, que ha acabat al fons de la xarxa. Amb aquest desavantatge, l’equip d’Àlex González ha sortit més endollat en la segona part, i tot i que ha gaudit de diverses ocasions per escurçar el marcador, aquest ha acabat reflectint el 2 a 0 del primer temps.

El Catllar descendeix a l’11a posició amb 5 punts, un per sobre del descens compensat que ocupa el Vistalegre i dos de la zona vermella que marca el Valls. Els del Baix Gaià, que no guanyen des de la primera jornada, cercaran revertir la dinàmica davant la seva afició el pròxim diumenge contra l’Almacelles, que arribarà després de guanyar els dos últims partits.