26 de març del 2021
El Catllar visita a una Rapitenca que tampoc sap que és guanyar
Els grocs intentaran plantar cara tal com han fet en les dues jornades anteriors malgrat estar curts d’efectius per la Covid-19
El Catllar reprèn la competició a Primera Catalana després d’haver descansat en l’última jornada i visita a un dels altres dos equips del subgrup 2A que encara no coneix la victòria, la Rapitenca. A diferència dels del Baix Gaià, els locals tampoc saben que és perdre perquè han empatat els cinc partits que han disputat fins ara.
En condicions normals, als grocs no els aniria malament un empat fora de casa, però només han aconseguit 1 punt de 15 possibles i necessiten una victòria per creure en les seves possibilitats de mantenir la categoria. El tècnic del Catllar, Isaac Fernández, ha explicat que segueixen estant curts d’efectius, però que intentaran “donar la cara” tal i com han fet en els darrers dos compromisos contra el Viladecans (1-1) i l’Ascó (2-1).

Fernández també ha remarcat el gran paper que estan fent els seus futbolistes, sobretot després d’haver reprès la competició quan feia quatre mesos que no entrenaven a causa de la Covid-19. Per ell, el principal objectiu de l’equip ha de ser competir al màxim, gestionant, això sí, l’esforç al llarg dels 90 minuts.

El partit entre la Rapitenca i el Catllar es disputa aquest diumenge, a les 12h, al Municipal La Devesa de Sant Carles de la Ràpita.