07 de març del 2022
El CB Altafulla – BBG acaba la 1a fase amb una derrota a la pista del Reus Deportiu en la pròrroga (60-52)
Els altafullencs finalitzen penúltims i ja esperen la segona part de la temporada, on s’han d’enfrontar a altres equips Sub21
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha clos la 1a fase de la competició territorial amb una derrota a la pista del Reus Deportiu per 60-52. Els altafullencs han cedit en la pròrroga en el duel directe davant el cuer del grup, després de deixar escapar la victòria amb un pèssim últim quart.

L’equip de David Ruiz havia començat bé el partit amb un 8-15 de partida. Després de cedir el segon quart per 18-16, s’ha tornat a imposar en el tercer per 8-13. Per tant, ha arribat amb un marcador de 34-44 al darrer període, en el qual els locals els han superat per 14-4. I en la pròrroga, el guió ha estat idèntic amb el 12-4 definitiu.

Els 21 punts d’Iker Martín, màxim anotador del partit, han estat insuficients per assaltar la pista del Reus Deportiu. El tècnic, David Ruiz, ha reconegut que han estat incapaços de reaccionar en els darrers minuts, on els locals “sí que han aprofitat la seva oportunitat”.

L’entrenador tarragoní fa un balanç positiu de la 1a fase, tenint en compte que es tracta d’un equip nou i molt jove, on la cohesió era el principal objectiu. Fins i tot, creu que la derrota davant el Reus els serveix per treballar encara més de cara a la 2a fase.

D’aquesta manera, l’Altafulla ha deixat escapar una bona oportunitat per tancar la 1a fase amb una victòria. Ara resta a l’espera de conèixer el calendari de la 2a fase, en la qual, presumiblement, jugarà contra altres equips Sub21 de la categoria territorial.