18 de desembre del 2023
El CB Altafulla – BBG assalta la pista del Reus Deportiu Sub21 (36-53)
Les de David Ruiz encarrilen el partit amb una diferència de 17 punts en els primers 10 minuts
Victòria incontestable del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) a la pista del Reus Deportiu Sub21 en la J11 de la Segona Territorial femenina, l’última del 2023. Les altafullenques s’han imposat còmodament per 36-53, en un partit, que ha quedat resolt en el primer quart.

Com dèiem, les jugadores de David Ruiz han encarrilat el triomf amb un 6-23 en els primers 10 minuts. A partir d’aquí, han gestionat l’avantatge amb suficiència davant la millora de les locals com ho demostren el 9-10 del segon quart, i el 14-7 del tercer. I ja en el darrer període, han sentenciat amb un 7-13.

Laura Enríquez i Eva Altès han estat les màximes anotadores amb 17 i 12 punts, respectivament. Mentre que de les locals, només Clàudia Vinyes ha aconseguit arribar a la barrera dels 10 punts. La seva companya Eloisa Ruiz ha destacat la concentració amb la qual han sortit a la pista per assolir una diferència, que ha sigut decisiva.

L’Altafulla acaba l’any en segona posició amb un rècord de 9 victòries i 2 derrotes, i un total de 20 punts, quedant-se a dos del CB Salou. Igual que el conjunt masculí, reprendrà la lliga el dissabte 13 de gener a la pista del Bàsquet l’Arboç Sub21.