15 de gener del 2024
El CB Altafulla – BBG compleix davant el Bàsquet l’Arboç Sub21 amb una segona part extraordinària (57-94)
L’Altafulla es manté líder, empatat a punts amb la Torre i el Cunit, a sis dies del segon derbi del curs davant els torrencs
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha estrenat el nou any amb bon peu gràcies a la victòria a la pista del Bàsquet l’Arboç Sub21 amb un resultat de 57-94 en el partit corresponent a la J12 del Grup 3 de Segona Catalana. Els altafullencs han liderat el marcador des del principi, i ha sigut en la segona part quan han evidenciat les diferències que hi ha entre tots dos equips.

La diferència de 12 punts (13-25) aconseguida en el primer quart, ha donat tranquil·litat als de Dani Ponce. Potser massa i tot, perquè els locals s’han endut el segon període amb un 23-19, que en cap cas els ha permès amenaçar l’avantatge del seu contrincant.

Ha sigut una advertència això sí, com han demostrat els groc-i-negre amb el parcial de 9-21 del tercer quart. I tot i tenir el triomf a la butxaca, han mantingut el ritme per ampliar la diferència amb un 12-29. Pablo Villena va ser el líder anotador amb 21 punts, seguit de Roger Montané i Mateu Opisso amb 17, i 16, respectivament.

Un dels seus companys, David Ruiz, ha assegurat que han complert els dos objectius que tenien en la represa de la lliga, guanyar i obtenir bones sensacions per afrontar els següents partits.

L’Altafulla es manté líder amb 19 punts, els mateixos que el Torredembarra i el Cunit, que també han guanyat els seus compromisos. Tot plegat, a sis dies del segon cara a cara amb els torrencs, que es disputarà el dissabte, a les 17.30h, al Pavelló d’Altafulla.