21 de novembre del 2023
El CB Altafulla – BBG compleix davant el CB Alcover i continua en el grup capdavanter (45-74)
Les altafullenques resolen el partit davant el cuer en la primera part, amb Laura Enriquez com a líder anotadora amb 21 punts
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha superat al cuer de la Segona Territorial femenina, el CB Alcover, amb un resultat de 45-74, que li permet registrar la segona victòria seguida, la sisena del curs, i seguir en el grup capdavanter.

La jugadora de l’Altafulla, Eloisa Ruiz, ha dit que el fet de sortir concentrades i ben atentes en defensa els ha permès resoldre el partit en el primer temps.

L’equip de David Ruiz ha tornat a mostrar un grau d’encert important, davant un rival que, tot i ser el darrer classificat, ha superat la barrera dels 10 punts en tots els períodes. Com dèiem, però, les altafullenques han estat molt bé en atac, i han encarrilat el partit amb l’11-21 del primer quart, i el 12-21 del segon.

Després del descans, les forces s’han igualat, tot i que les visitants s’han tornat a imposar per 11-13. I ja en el darrer període, ho han fet amb més solvència, amb un 11-19. Laura Enríquez ha estat la màxima anotadora de l’equip, i del partit, amb 21 punts, seguida d’Eloisa Ruiz amb 13 i d’Helena Montserrat amb 11.

L’Altafulla continua tercer amb 14 punts, els mateixos que té el segon, el Reus Deportiu Sub21, i només dos per sota del líder, el CB Salou. El diumenge vinent, a les 11.15h, rebrà el CB Montblanc en un duel directe contra el quart classificat, i que també registra el mateix nombre d’unitats.