13 de novembre del 2023
El CB Altafulla – BBG es recupera i signa una victòria capital davant l’AB Cunit (73-50)
Els altafullencs, liderats per Ferran Sauret i Ernest Montané, sentencien en el primer i el segon quart amb una distància de 19 punts
Cop d’autoritat del líder del Grup 3 de la Segona Territorial. El primer equip masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha vençut aquest diumenge a l’únic equip que quedava invicte, l’AB Cunit, amb un marcador de 73-50 en la J7. Triomf clau per refer-se de la primera derrota del curs i per marcar distàncies amb els del Baix Penedès.

Els de Dani Ponce han resolt el duel en la primera part amb un 25-14 en el primer quart, i un 16-8 en el segon. En el tercer període, els visitants han fet una passa endavant, i s’han imposat per 13-18, un parcial insuficient per posar nerviós al seu rival. De fet, els locals han tornat a ser superiors en el darrer període amb un 19-10.

Ferran Sauret i Ernest Montané han estat els màxims anotadors de l’equip, i del partit, amb 14 punts, juntament amb el visitant Manel Padial, que ha marcat el mateix registre. Els han seguit David Ruiz i Jordi Puig amb 13 i 10, respectivament.

L’Altafulla encapçala la classificació amb 13 punts, dos més que el Torredembarra BC, que té un partit menys. En la següent jornada descansa, però té garantit el lideratge. El següent compromís serà, doncs, el del diumenge 26 de novembre, a casa, contra el CB L’Aldea.