05 de desembre del 2023
El CB Altafulla – BBG obté la revenja davant el Reus Deportiu ‘B’ (64-31)
Les altafullenques decideixen el partit en el primer i el tercer període amb una anotació de més de 20 punts
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha iniciat la segona volta de la primera fase de la Segona Territorial femenina amb una important victòria davant el Reus Deportiu ‘B’, un dels dos únics equips que l’ha aconseguit derrotar en el present curs. Les altafullenques s’han imposat per 64-31, i es mantenen com l’alternativa més ferma al lideratge del CB Salou.

Les de David Ruiz han encarrilat el triomf en el primer quart amb una diferència de 21-3. Fruit d’això, en el segon període s’han relaxat, tot i que les visitants també han fet un pas endavant, i han cedit per 10-11, un marcador que deixava pràcticament les coses com estaven.

Després del descans, les locals han tornat a fer una embranzida, tornant a fer una puntuació superior als 20 punts amb un total de 23, mentre que les de la capital del Baix Camp s’han quedat en 10. I en el darrer quart, les coses s’han tornat a equilibrar, tot i que aquesta vegada s’han imposat per 10-7.

La jugadora de l’Altafulla, Eloisa Ruiz, ha destacat la concentració i serietat amb la qual han sortit a la pista. Igualment, ha dit que el resultat és fruit de tot el treball que han fet fins ara.

L’Altafulla continua segon amb 18 punts, a dos d’un CB Salou que continua sense perdre. Després de l’aturada pel pont de desembre, les altafullenques visitaran el Reus Deportiu Sub21, que és quart classificat, el dissabte 16 de desembre, a les 21.15h.