21 de febrer del 2022
El CB Altafulla – BBG paga car el pobre primer quart davant el CB Vila-seca (61-83)
La reacció posterior ha estat insuficient, quan les forces han minvat en l’últim quart a causa de la manca d'efectius
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha perdut la regularitat dels dos últims partits, i ha cedit aquest diumenge davant el CB Vila-seca per 61-83. El pèssim primer quart amb un parcial de 9-27 l’ha portat a remolc del rival durant tot el partit, i finalment s’ha desinflat en els últims 10 minuts.

El tècnic, David Ruiz, ha lamentat que els hagi succeït el mateix que en la primera volta. Igualment, ha remarcat el sobreesforç de l’equip en el segon i el tercer quart malgrat les baixes i que alguns jugadors estiguessin lluny del 100%.

Els altafullencs s’han refet, i s’han imposat en el segon i el tercer quart per 26-22 i 14-11. Malgrat això, han arribat a l’últim període amb un marcador desfavorable de 49-60, que han estat incapaços de capgirar pel 12-23 definitiu. L’entrenador, David Ruiz, ha reconegut que han arribat limitats en l’aspecte físic al tram decisiu.

Els màxims anotadors de l’Altafulla han estat Pablo Villena i Xavi Fernández amb 16 i 15 punts, respectivament, xifres properes als 20 i 19 punts dels visitants Samuel Escribano i Marko Dordevic.

L’Altafulla continua 8è amb 20 punts, un més que el CB Alcover. El diumenge 6 de març visitarà la pista del cuer, el Reus Deportiu, a la cerca de la quarta victòria del curs.

Per la seva part, el Torredembarra BC ha perdut el duel directe davant el líder, el CB Bellvei per 72-52. Excepte en el primer quart, els locals han estat superiors en la resta del partit, i ara tenen un avantatge de 4 punts respecte als torrencs. Aquests, però, tenen dos partits pendents de recuperar. En la pròxima jornada rebran el CB Alcover.