18 de març del 2024
El CB Altafulla – BBG supera al CB Salou ‘C’ en l’inici de la fase d’ascens (64-84)
Els de Dani Ponce han encarrilat el partit en la primera part amb un marcador de 25-43, que han sabut gestionar després del descans
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha iniciat la fase d’ascens a Primera Territorial amb una convincent victòria a la pista del CB Salou ‘C’ amb un marcador de 64-84 en què David Ruiz ha sigut el màxim anotador amb 12 punts.

Els de Dani Ponce han encarrilat el partit en la primera part amb un 14-22 en el primer quart, i un 11-21 en el segon. El resultat de 25-43 els ha permès gestionar els esforços, i a la vegada, mantenir a ratlla a un rival, que ha reaccionat, sobretot en atac.

Els salouencs han millorat l’encert a cistella, però han seguit tous en defensa, permetent que els groc-i-negre arribessin als 20 punts novament. Amb tot, el tercer quart s’ha resolt amb un 19-20, i el darrer amb un 20-21.

L’Altafulla comença amb bon peu la fase d’ascens i és líder en solitari amb 6 punts. Cal recordar que es transfereixen els punts aconseguits davant l’altre equip del mateix grup, que en aquest cas és el Torredembarra, contra el qual va guanyar els dos partits en la primera fase.

El diumenge 7 d’abril, després de Setmana Santa, els altafullencs rebran el cuer, el CB Constantí (13h), que precisament ha perdut contra els torrencs (61-77).