08 d'abril del 2024
El CB Altafulla compleix davant el CB Constantí i es manté invicte en la fase d’ascens (80-58)
Els de Dani Ponce resolen el partit en la primera part amb una diferència de 24 punts, que han gestionat a la perfecció després del descans
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha aconseguit la segona victòria en la fase d’ascens de la Segona Territorial masculina al vèncer aquest dissabte al cuer del grup, el CB Constantí ‘Black’ amb un resultat de 80-58.

Els altafullencs han anat per feina i han resolt el partit en els primers 20 minuts amb un 23-14 en el primer quart i un 22-7 en el segon. Amb una diferència de 24 punts, després del descans s’han dedicat a gestionar esforços per mantenir la renda. Fruit d’això, en el tercer període s’han imposat només per un punt amb un 17-16, i en el darrer han cedit per 18-21.

El màxim anotador de l’equip i del partit ha sigut Sergi López amb 13 punts, un més que David Ruiz i que els visitants Oscar Arin i David Rico. El jugador de l’Altafulla, Sergio Mesa, ha explicat que la clau del partit ha sigut la solidesa defensiva i l’encert de cara a cistella.

L’Altafulla continua segon empatat a 8 punts amb el líder, el Bàsquet Teresianes, que també ha complert davant el CB Salou ‘C’ (72-57). El dissabte vinent, a les 19.30h, visitarà el CB Morell ‘B’ a la cerca del tercer triomf, coneixent ja el desenllaç del partit entre el Teresianes i el Torredembarra.

LA TORRE S’IMPOSA AL MORELL EN UN PARTIT AJUSTAT

Precisament, el Torredembarra ha sumat la segona victòria de la fase d’ascens a costa del CB Morell ‘B’ en un partit força ajustat, que s’ha resolt amb un marcador de 64-59. Els d’Albert Hidalgo han arribat al descans quatre punts per sota després del 19-17 i el 16-23 del primer i el segon quart.

Després de passar pels vestidors, han capgirat la tendència, fortificant la zona defensiva, per imposar-se amb un 15-9 i un 14-10 amb els quals han decantat la balança a favor seu. Així, es mantenen tercers amb 6 punts per arribar amb plenes condicions al duel davant el líder, el Bàsquet Teresianes, que es disputarà el diumenge vinent, a les 13h.