13 de novembre del 2023
El CE Altafulla assalta l’Estadi del Vilar (2-3)
Els altafullencs, amb dotze jugadors del primer equip i quatre juvenils, vencen l’Atlètic Valls i s’allunyen del descens
El CE Altafulla ha assaltat l’Estadi del Vilar per vèncer a un dels equips capdavanters del Grup 17 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls, en el duel corresponent a la J9 disputat aquest dissabte 11 de novembre. Els altafullencs, encoratjats per Sant Martí, han superat totes les adversitats per imposar-se amb un resultat de 2-3 i sumar una victòria, que els ha de permetre començar a mirar cap amunt.

Quan parlem d’adversitats ens referim a l’escenari i el rival, la trajectòria en l’inici de lliga, i sobretot, la gran quantitat de baixes que han tornat a tenir amb només 13 jugadors –un d’ells lesionat- i quatre jugadors del Juvenil. I sí, amb tot això, han sortit victoriosos.

L’entrenador de l’Altafulla, Jordi Mercadé, s’ha mostrat molt orgullós amb l’esforç i perseverança de l’equip, i per la capacitat de deixar de banda totes les adversitats amb les quals afrontava el partit.

Ismael El Hamdouni (29’) per fi s’ha retrobat amb el gol, i ha avançat el conjunt groc-i-negre a la mitja hora de joc. Els locals, però, han empatat per mitjà d’Aitor Ferrer (37’), i així s’ha arribat al descans. El cop en cap cas ha suposat un problema per als altafullencs, convençuts que podien guanyar el partit.

A la represa, els visitants han persistit, i s’han tornat a posar per davant gràcies a Jorge Carmona (59’). L’altafullenc ja havia assistit a El Hamdouni, i després de fer el seu gol, encara ha tingut temps de fer la passada perquè Erik Navarro (87’) fes l’1-3. Tarik Jadiani ha descomptat, ja en el temps afegit, però l’Altafulla ha resistit els cinc minuts que restaven.

Els de Jordi Mercadé es queden en la tretzena posició, sumant 9 punts, cinc més que el descens, que ara marca el CF Llorenç. El dissabte vinent, a les 17h, tenen un duel capital davant el CE Alcover, al qual tenen tot just per sobre, amb una unitat més.