13 de novembre del 2023
El CE Altafulla despatxa l’Atlètic Bellvei amb una golejada incontestable (12-1)
Les abelles signen “els millors 20 primers minuts del curs” per encarrilar el partit davant un rival que arribava com a tercer classificat
El CE Altafulla continua una setmana més com a líder de la Lliga Femení 7 TGN gràcies a la victòria d’aquest diumenge davant el tercer classificat, l’Atlètic Bellvei, amb un resultat de 12-1. Com ha reconegut el tècnic, Joserra Márquez, “ha sigut un partit més senzill d’allò que pensàvem”. Un dels motius, ha estat que “hem fet els millors primers 20 minuts del curs”.
20231113_MARQUEZ_Victoria

I és que en aquest temps, les abelles han sentenciat el partit amb un marcador de 6-0 gràcies a Gisela Hurtado (2’), Alba Gallardo (6’), Laia Gutiérrez (9’), Marina Rodríguez (11’ i 22’), i Joana Benito (15’). Montse Vendrell (33’) s’ha sumat a la festa abans del descans, i Marta Ramos (41’) ho ha fet tot just després.

Ramos (60’) ha repetit per ampliar la renda. Deu minuts després, el Bellvei ha marcat el seu primer i únic gol del partit per mitjà de Sara Jiménez (70’). Rodríguez (71’) i Hurtado (75’ i 77’) han completat la golejada.

L’Altafulla es manté líder amb 21 punts, dos per sobre de la Floresta, i ara prepara ja la visita de diumenge al camp del CE Alcover (16.30h). Allà s’enfrontarà al quart classificat.