20 de desembre del 2021
El CE Altafulla femení goleja l’Alcover (10-1)
Cinc gols en cada part donen el triomf a unes abelles, que aquest dimecres clouen l’any amb la visita al Falset
El CE Altafulla femení s’ha retrobat aquest diumenge amb la victòria al golejar el CE Alcover per 10-1. Les altafullenques han estat superiors de principi a fi davant un rival condicionat per la sortida de dues jugadores en el transcurs de la primera volta.

Després de la bona actuació davant el Cambrils Unió, malgrat la derrota, les abelles volien ratificar la seva recuperació amb un triomf. I així ho han fet en un partit, que han encarrilat en 15 minuts amb la dobleta de Laia Gutiérrez i el gol d’Aida Guerra. Marina Rodríguez, que s’ha estrenat com a golejadora, i Lorena Giménez, han arrodonit la primera part.

En l’inici de la segona, Guerra ha ampliat la diferència. L’Alcover ha estrenat el seu caseller amb un lliure directe de Mireia Clarés, que ha toca el pal abans d’entrar en la porteria. Una acció inevitable per a la portera Elsa Gutiérrez.

La reacció de l’Altafulla ha estat immediata, i Gesa Miret ha fet el 7-1. Champi, absent en els darrers partits, ha anotat el següent, mentre que Guerra i Rodríguez han tancat la golejada amb els dos últims gols.

L’Altafulla segueix 9è, però arriba als 15 punts, ampliant la diferència amb l’Alcover, amb el qual arribava a la cita empatat a 12 unitats. Aquest dimecres tanca el 2021 al camp del Falset (19.30h) per disputar el partit corresponent a la J9, ajornat el seu dia.