11 de març del 2024
El CE Altafulla perd el duel directe davant el Montblanc i veu frenada la bona ratxa de les últimes jornades (3-2)
El penal i l’expulsió de Mohamed Ali Friha quan faltaven 15 minuts limiten els groc-i-negre quan el resultat era d’1-2
El CE Altafulla ha perdut en la visita d’aquest dissabte al CF Montblanc en el duel corresponent a la J21 del Grup 17 de Tercera Catalana, que ha enfrontat als dos equips que travessaven per un millor estat de forma. Un penal i l’expulsió de Mohamed Ali Friha quan faltaven 15 minuts per arribar al final, han decantat la balança per als locals quan el resultat era d’1-2.

L’entrenador Jordi Mercadé ha reconegut, que ha sigut una acció decisiva, que ha permès a Omar Oliveras marcar l’empat, i els ha obligat a defensar més a prop de la porteria. I això ho han aprofitat els montblanquins per capgirar el marcador amb el gol de Pol Cidoncha (81’).

Després d’encaixar el 3-2, “hem fet un pas endavant, i hem tingut diverses ocasions per empatar, un pal inclòs”, apunta Mercadé, que s’ha mostrat orgullós de l’actuació de l’equip en el global del partit.

El penal i l’expulsió, doncs, han condicionat els altafullencs després d’haver remuntat l’1-0 de Cidoncha (3’) en els primers minuts. Ho havien aconseguit amb el gol d’Àlex Cañas (45’), de nou titular, amb un cop de cap tot just abans del descans, i amb la diana d’Ismael El Hamdouni (67’) en l’equador de la segona part.

L’alegria, però, ha durat menys de 10 minuts, i el final ja és història. Així, l’Altafulla acaba la jornada setè classificat amb 35 punts, deixant escapar l’oportunitat d’alçar-se a la quarta posició. El dissabte vinent, a les 17h, té una de les grans cites que resten de temporada, el derbi del Baix Gaià davant el líder del grup, l’Atlètic Roda de Berà.