06 de maig del 2024
El CE Altafulla remunta al FC Tàrraco ‘B’ per seguir aspirant al podi de la classificació (3-4)
Després d’encaixar un 2-0, les abelles reaccionen per capgirar el marcador. La Riera compleix davant el Bellvei (11-0) i el Creixell cau a Constantí (7-1)
El CE Altafulla manté les opcions d’acabar al podi de la classificació de la Lliga Femení 7 TGN gràcies a la victòria d’aquest diumenge al camp del FC Tàrraco ‘B’ amb un resultat de 3-4. Les abelles, això sí, han patit i han hagut de remuntar dos gols en contra en “un mal partit”, com ha reconegut el tècnic Joserra Márquez.

L’equip de Márquez i Elsa Gutiérrez ha vist com les locals s’han avançat quan faltaven cinc minuts per al descans per mitjà de Beatriz Hurtado (35’). I només començar el segon temps, Aina Jiménez (46’) ha fet el segon des del punt de penal.

La resposta ràpida de la cadet Lucia Márquez (47’) per part de les groc-i-negre ha sigut clau perquè el resultat no comencés a pesar ja en excés. De fet, poc després, Gisela Hurtado (57’) ha fet l’empat, i en dos minuts Laia Gutiérrez (59’), de penal, ha culminat la remuntada.

En el tram final, Marina Rodríguez (67’) ha doblat l’avantatge per encarrilar el partit, però les visitants encara han hagut d’emprar-se a fons per defensar la renda després que Beatriz Lozano (74’) hagi escurçat distàncies.

L’Altafulla es manté quart amb 61 punts, a un de la Riera, que tampoc ha fallat. El diumenge vinent, a les 17.30h, rebrà el segon classificat, el CE Constantí, en un altre partit decisiu en la lluita pel podi de la lliga.

CARA I CREU PER A LA RIERA I EL CREIXELL

Pel que fa als altres dos representants de la subcomarca, el CF La Riera ha golejat l’Atlètic Bellvei amb un resultat d’11-0 per seguir tercer en la classificació, i mantenir a ratlla a l’Altafulla.

Les de Josevi Garcia han encarrilat el partit en el primer acte amb els gols de Yolanda Arenas (3’), Marie Van Puymbroeck (7’), Vanessa Pova (15’) i Alba Mesas (38’). La salomonenca ha fet dos gols més en l’inici del segon temps, als quals els han seguit els de Raquel Cabrera (52’), Arenas (53’) i Sara Romero (62’) en pròpia porteria. Mesas (67’) i Van Puymbroeck (68’) han completat la golejada.

Per la seva part, la UE Creixell ha caigut golejat al camp del segon classificat, el CE Constantí, amb un resultat de 7-0. Ja al descans s’ha quedat sense opcions de puntuar després d’encaixar els primers quatre gols. En el segon han demostrat certa resistència, tot i que han acabat rebent tres gols més, sumant una derrota previsible, que el fa baixar a la catorzena plaça amb 17 punts.

El dissabte vinent, a les 18.30h, les d’Enric Carrera rebran el CF Icomar, al qual tenen a tres punts, mentre que la Riera rebrà diumenge, a les 19h, al FC Tàrraco ‘B’.