11 de març del 2024
El CE Altafulla resol la visita a la Selva del Camp en 25 minuts (1-6)
Les abelles, amb moltes baixes i dues cadets, sumen la segona victòria seguida per seguir a prop de la tercera posició
El CE Altafulla ha sumat la segona victòria al vèncer el FC La Selva del Camp amb un contundent 1-6, que ha evidenciat les distàncies entre tots dos equips en la classificació de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles han tornat a tenir moltes baixes, i han hagut de comptar amb dues cadets, que han tornat a complir amb escreix per ajudar-les.

L’entrenador Joserra Márquez ha reconegut que ha sigut “un partit bastant senzill”, en què l’equip ha sortit a resoldre’l des de bon principi.

El duel s’ha decidit en els primers 25 minuts amb els sis gols de les altafullenques. De fet, en els primers 10, Gisela Hurtado (2’) –tornava després de lesió-, Champi (6’) i la cadet Lucia Márquez (10’) han encarrilat el partit establint el 0-3.

Entre el 12’ i el 21’, la rierenca Champi ha completat la seva extraordinària actuació individual amb dos gols més, que han ampliat l’avantatge. Quatre minuts després, Elsa Gutiérrez, que ha hagut d’actuar com a jugadora, ha fet el 0-6. I l’únic gol de les locals ha arribat en els darrers segons del partit per mitjà de Sofia Navarro.

Una vegada més, Márquez ha agraït l’ajuda de les cadets, i ha elogiat l’aposta del club pel futbol femení, ja que el fet de tenir tants equips permet pal·liar els moments de dificultat com els que pateix actualment el primer equip.

L’Altafulla es manté quart classificat amb 45 punts, i segueix a quatre del Constantí i a sis de la Riera. El diumenge vinent, a les 17.30h, rebrà la UE Creixell en el segon derbi del curs entre tots dos equips.