22 d'abril del 2024
El CE Altafulla suma un triomf ajustat contra el Mont-roig (1-2)
Les dianes de Laia Gutiérrez i Montse Vendrell consoliden les abelles en la quarta plaça abans del derbi davant la Riera
El CE Altafulla ha aconseguit una important i patida victòria en la visita d’aquest diumenge a l’Atlètic Mont-roig amb un resultat d’1-2 en el marc de la J24 de la Lliga Femení 7 TGN. Continua així amb plenes opcions de ser segones, ja que depèn de si mateix, si bé haurà de vèncer a la Riera i el Constantí.

Pel que fa al partit les abelles han aconseguit una renda de dos gols en la primera part gràcies a l’encert de Laia Gutiérrez (12’) i Montse Vendrell (39’), aquest quan faltava només un minut per arribar al descans. Els dos gols els han permès controlar el partit amb certa tranquil·litat, fins com dèiem, els darrers minuts.

El Mont-roig ha retallat distàncies per mitjà de Maria Callau (74’) quan faltaven sis minuts per al final del partit, però les groc-i-negre han estat capaces de mantenir el seu avantatge per certificar el triomf. L’entrenadora, Elsa Gutiérrez, ha lamentat la manca d’encert de cara a porteria, que els ha impedit arribar al tram final amb una situació més còmode.

L’Altafulla es manté en la quarta posició, a un punt del tercer, que és la Riera, i a dos del segon, que és el Constantí. Tot plegat, abans de rebre diumenge al conjunt rierenc en un derbi del Baix Gaià, l’últim del curs, que es presenta apassionant. El partit es jugarà el diumenge, a les 17.30h, al Joan Pijuan.