03 d'octubre del 2019
El CE Rítmica Torredembarra realitza un bon paper en el II Trofeu de Conjunts de Gimnàstica Rítmica de Torredembarra
El Sènior Nivell 4 va pujar al primer esgraó del podi amb l’aparell cèrcol en la 1a Fase de la Copa Catalana
El passat 21 de setembre es va dur a terme el II Trofeu de Conjunts de gimnàstica rítmica a Torredembarra, amb grans resultats per part de les gimnastes de l’entitat amfitriona, sobretot tenint en compte la participació d’una seixantena de conjunts i una trentena d’individuals.

Els conjunts Sènior Nivell 4, Aleví Nivell 4 i Infantil Base del CER Torredembarra van quedar 1rs en les seves respectives categories. I pel que fa a la competició individual, la gimnasta Claudia Meri va quedar 4a classificada.

D’altra banda, el passat 22 de setembre, en jornada de matí i tarda, el CER Torredembarra va acollir la 1a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica en els nivells 4, 5, 6 i 8 al Pavelló Sant Jordi. Hi van participar una quarantena de clubs de tota Catalunya.

Respecte a les gimnastes torrenques el conjunt de la categoria Sènior Nivell 4 va pujar al primer esgraó del podi amb l’aparell cèrcol. Per la seva part, el conjunt de la categoria Aleví Nivell 4, que competia en la modalitat de mans lliures, va fer 5è.

A l’espera de la 2a fase que tindrà lloc el proper 13 d’octubre al Pavelló Olímpic de Reus, les gimnastes dels conjunts Sènior i Aleví de Nivell 4 mostren, competició rere competició, un alt nivell d’exigència i perfeccionament. Amb un total de tres fases, els vuit millors conjunts passaran a la final de la Copa Catalana.

A més, les gimnastes del conjunt Infantil de Base i la gimnasta Clàudia Meri disputaran el classificatori per participar en el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el pròxim 6 d’octubre a Figueres. El campionat nacional se celebrarà més endavant, del 7 a l’11 de novembre, a Pamplona.