29 de novembre del 2021
El CEVOL Torredembarra confirma el bon moment amb el tercer triomf seguit davant el Xàtiva
Els torrencs han suat de valent per superar un rival directe en l’equador de la classificació, i sumen tres victòries seguides
El CEVOL Torredembarra travessa pel millor moment de la temporada. Després d’un inici de lliga molt dur, els torrencs estan aprofitant la segona part de la primera volta per demostrar que són un equip destinat a salvar la categoria. Així ho han corroborat amb la victòria d’aquest diumenge contra el Xàtiva per 1-3, amb el qual empaten a 9 punts.

Els del Baix Gaià han tingut molts més problemes dels que indica el marcador final. Després d’imposar-se en el primer i el segon set per 25-18 i 25-24, el tercer l’han perdut per 31-33. En el quart set han assegurat el triomf, tot i que han hagut de suar de valent per superar el conjunt valencià per 25-23.

L’entrenador de la Torre, Iñaki Bescós, ha destacat el bon nivell competitiu de l’equip davant un rival “que en dinàmica positiva és molt complicat de superar, i que ens ha obligat a ser ferms en el treball col·lectiu”.

El Torredembarra encadena tres victòries seguides, en les quals ha sumat tots els punts, i se situa 7è classificat amb 8 unitats d’avantatge respecte al descens. El pròxim diumenge visita el CV Roquetes (17h) en un nou derbi tarragoní a la Superlliga 2.