14 de març del 2022
El CEVOL Torredembarra es desinfla davant el CV Roquetes (2-3)
Els torrencs deixen escapar un avantatge de 2-1 i perden l’oportunitat de recuperar la 5a plaça
El CEVOL Torredembarra ha perdut aquest diumenge davant el CV Roquetes per 2-3 en l’últim derbi de la demarcació de Tarragona que ha disputat aquesta temporada. Els del Baix Gaià han cedit davant els ebrencs després d’arribar al quart set amb un avantatge de 2-1, i deixen escapar l’oportunitat d’assaltar la 5a posició.

Els visitants s’havien imposat prèviament en el primer set per 21-25. En el segon, els torrencs s’han refet amb un contundent 25-14. El tercer set els ha costat molt més, tot i que també l’han guanyat per 27-25. I quan tenien la victòria a la mà, el Roquetes els ha forçat el desempat (15-25), on ha mantingut la seva superioritat per segellar el triomf amb un parcial de 6-15.

L'entrenador de la Torre, Iñaki Bescós, ha reconegut els mèrits que ha fet l'adversari per assaltar el Pavelló Sant Jordi. Pel que fa al seu equip, ha dit que han arribat al tram final "justos d'efectius i energia per afrontar els partits amb la solidesa que haurÍem de fer-ho".

La Torre, tot i la derrota, ascendeix a la 6a plaça amb 23 punts, i es queda a un de la 5a, que manté el CV Xàtiva. El pròxim dissabte intentarà retrobar-se amb la victòria a la pista del cuer, el Sayre Décimas (16h), a l’espera que el Sant Pere i Sant Pau guanyi a Xàtiva.