21 de desembre del 2020
El CEVOL Torredembarra planta cara al Benidorm però acomiada el 2020 amb una derrota (2-3)
Els torrencs perden l’oportunitat d’apropar-se a la zona alta de la classificació i continuen mirant al descens
El CEVOL Torredembarra ha clos el 2020, l’any de l’històric ascens a la Superlliga 2, amb una ajustada derrota contra el Benidorm per 2 sets a 3. Els torrencs han desaprofitat un marcador favorable de 2 a 1 al final del tercer set, malgrat fer “un bon treball” sobre el parquet. El tècnic, Iñaki Bescós, ha lamentat que l’equip hagi deixat escapar la victòria “quan ho teníem tot a favor per posar un excel·lent a la primera volta.

Els alacantins s’han imposat amb força claredat en el primer set amb un resultat de 19 a 25, si bé els del Baix Gaià li han tornat la moneda per partida doble amb un 25 a 17 i un 25 a 18 en el segon i el tercer set, respectivament. En el quart, però, els visitants han reaccionat portant la iniciativa del joc, i han forçat el desempat amb un 21 a 25. Un desempat que s’ha resolt a favor seu amb un 17 a 19 on els dos darrers punts han estat decisius.

Tot i la derrota, el CEVOL Torredembarra suma un punt que li permet consolidar-se en la 6a plaça amb un total de 12, i augmentar la diferència amb el seu perseguidor, el Xàtiva, fins a les 4 unitats. La mateixa diferència que el separa de la segona, la tercera i la quarta plaça. Pel tècnic, Iñaki Bescós, el balanç de la primera volta “és molt positiu”, i els ha servit per demostrar que són capaços de competir contra qualsevol rival.

Els torrencs reprendran la competició el 17 de gener contra el València, que precisament és el quart classificat, en el duel inaugural de la segona volta i que es disputarà al Pavelló Sant Jordi.