07 de desembre del 2021
El CEVOL Torredembarra segueix de dolç i guanya el derbi davant el CV Roquetes (1-3)
Els torrencs s’imposen amb claredat al conjunt ebrenc i amplien la distància amb el descens, que marca el seu proper rival
El CEVOL Torredembarra ha aconseguit aquest diumenge la quarta victòria seguida després d’assaltar la pista del CV Roquetes en el segon derbi tarragoní de la temporada. Els torrencs s’han imposat per 1-3 en un partit on, deixant de banda el tercer set, han estat superiors al rival.

Així ho ha reconegut el tècnic de la Torre, Iñaki Bescós en declaracions a Altafulla Ràdio, si bé ha dit que “ens ha mancat la constància que m’agradaria tenir” en el joc. L’absència del millor jugador del Roquetes ha pogut ser el motiu d’aquest “relaxament”.

L’equip del Baix Gaià ha ratificat la bona ratxa de les últimes jornades en el primer i el segon set, en els quals s’ha imposat per 19-25. En el tercer, els locals han fet un pas endavant, i han vençut per 23-25. Aquest marcador ha generat pocs dubtes en l’equip visitant, que ha assegurat el triomf amb el 17-25 del quart i últim període.

En quatre jornades, el CEVOL ha passat de l’última posició a la cinquena, de 0 a 12 punts. La diferència amb el 4t, el Sant Pere i Sant Pau és de 6 punts, tot i que els torrencs tenen un partit menys. El més important, però, és que sumen 11 unitats respecte al descens, que marca el CV Sayre Décimas.

L’entrenador del Torredembarra, Iñaki Bescós, s’ha mostrat satisfet del nivell competitiu, que estan mostrant contra els rivals directe. Ara, s’enfoca ja en els dos darrers partits de la primera volta, on s’enfronten a l’últim i el penúltim classificat.

El pròxim rival dels del Baix Gaià és el Sayre Décimas. Per tant, es tracta d’una bona oportunitat per deixar la darrera plaça, l’única que comporta la pèrdua de la categoria, a una distància més que prudencial. La cita, el pròxim diumenge, a les 12.30h, al Pavelló Sant Jordi.