22 de març del 2022
El CFS El Catllar femení ven cara la derrota davant el Futsal Alcarràs (4-7)
A la Segona Divisió masculina, la Pobla planta cara al Vendrell, però finalment suma una nova derrota (5-8)
El CFS El Catllar femení ha cedit aquest dissabte davant el Ponent Futsal Alcarràs per 4-7 en el partit corresponent a la J16 de la Primera Divisió Catalana. Les catllarenques han plantat cara al 4t classificat, que s’ha endut els 3 punts del Pavelló d’Altafulla gràcies a l’eficàcia de cara a porteria.

Després d’un pèssim inici en el qual han encaixat 4 gols en 11 minuts, les del Baix Gaià han arribat a situar-se amb un 3-4 en el minut 31 gràcies als gols d’Ester Gamarra, Laura Antúnez i Alba Nuñez. Tot seguit, les visitants han esvaït les opcions de remuntada amb dos gols seguits. La diana de Gamarra en el 36’ ha estat insuficient, i ha precedit al 4-7 final.

El Catllar perd l’oportunitat de sumar dues victòries seguides, tot i que manté els 12 punts de distància amb la permanència. El pròxim cap de setmana descansa, mentre que l’equip masculí del Grup 12 de Segona Divisió visita dissabte la pista del FS L’Aleixar (16.30h).

En el Grup 13, la Pobla de Montornès ha perdut davant el CFS El Vendrell per 5-8. Els visitants han anat sempre per davant, i això ha estat una llosa per als d’Antonio Gallo. Nabil Faris, amb una dobleta, Xavier Brugarola, Ayoub El Hajjioui i David López han estat els golejadors.

La Pobla continua última amb 6 punts abans de visitar a un rival directe, l’Huracans la Selva ‘B’, el pròxim diumenge a les 17h. Tindran l’oportunitat d’igualar a 9 punts amb els del Baix Camp.