01 de març del 2021
El CFS Torredembarra acusa el físic i la manca d’encert contra l’Huracans i el Sicoris
Els torrencs han perdut els dos partits d’aquest cap de setmana i cauen a l’11a posició amb 3 punts
El CFS Torredembarra ha patit un cap de setmana ben negre al perdre els dos partits que havia d’afrontar davant l’Huracans la Selva (3-5) i el Sicoris (3-7). L’equip no estava preparat físicament per afrontar dos compromisos amb una diferència de 24 hores després d’una pretemporada exprés, i així ho ha constatat a la pista. Igualment, el tècnic Antonio Gallo ha reconegut que li ha faltat regularitat durant els 40 minuts de cada partit.

El partit de dissabte davant l’Huracans la Selva va estar marcat per la gran actuació del visitant Joan Estivill, que va anotar una tripleta per situar el 3 a 0 en el 14’, una diferència augmentada per Iván Nieto abans del descans. En el segon temps, Adrián Gómez va fer el primer gol del Torre, però Marc Estivill va contestar ràpidament. En el tram final, Francesc Magí Faro i Joan Batista van maquillar el marcador establint el 3 a 5 definitiu.
En el partit de diumenge contra el Sicoris, els blanc-i-blaus han deixat escapar un marcador de 3 a 1 després que Adrián Gómez remuntés el gol inicial dels visitants amb una tripleta. La manca d’encert els ha penalitzat en la segona part, on els lleidatans han capgirat la situació i s’han imposat per 3 a 7. Els dos darrers gols han arribat amb l’equip d’Antonio Gallo jugant amb cinc jugadors de pista.

El passat divendres, l’entrenador Antonio Gallo assegurava que esperava suplir la manca de preparació física amb la qualitat dels seus futbolistes. No obstant això, després de les dues derrotes ha assegurat que “la qualitat no serà suficient” per poder guanyar.

El Torredembarra acaba el cap de setmana sent 11è amb 3 punts de 9 possibles. El següent partit serà a la pista del Futsal Valls, el dissabte a les 18h, i Gallo no sap quins efectius tindrà a la seva disposició pels problemes físics que han patit alguns dels futbolistes aquest cap de setmana.