29 de novembre del 2021
El CFS Torredembarra suma la segona derrota seguida davant el Riudecanyes (4-1)
A Segona Divisió, derrotes del Catllar Atlètic i la Pobla de Montornès, que segueixen a la zona baixa de la taula
El CFS Torredembarra ha perdut aquest dissabte a la pista del 2n classificat, el CFS Riudecanyes, i encadena dues derrotes seguides. Els torrencs han cedit per 4-1 en un partit en el qual només han generat dubtes al conjunt local amb el 3-1 d’Alejandro Mayral en el 30’, insuficient per esgarrapar cap punt.

Els torrencs acaben la jornada 5ns amb 16 punts, a quatre de la segona posició. El pròxim diumenge juguen la 2a ronda de la Copa Tarragona a la pista del Riudecols (12.30h), i set dies després rebran l’Amposta ‘B’ en la competició de lliga.

A Segona Divisió, el CFS El Catllar Atlètic segueix sense carburar. Aquest dissabte ha patit una nova derrota davant el FS L’Aleixar per 1-2, que el manté penúltim amb 4 punts. El gol de David Acedo per fer l’1-1, ha quedat en res amb la diana del visitant Víctor Solà en els darrers minuts.

En el Grup 13, el CFS La Pobla de Montornès ha protagonitzat un partit molt igualat amb l’Huracans la Selva ‘B’, que ha perdut per 4-5. Els visitants han aixecat el gol inicial de David López, i els poblencs han estat capaços d’igualar el marcador per mitjà de López, novament, i Jonathan Fernández.

Entre el 37’ i el 39’, la Selva ha assegurat el triomf, malgrat la diana de López quan quedaven pocs segons per al final. La derrota deixa la Pobla 8a amb 3 punts, i tres d’avantatge respecte a un FS Roda de Berà, que ha ajornat el compromís contra el Montblanc.